diumenge, 26 de febrer del 2006

Accepta el repte!

 Com que veiem que els nostres alumnes estan desfermats (Karmen, Noèlia, Aitor... tranquilitzeu-vos!), el Departament us llança, per tal que canalitzeu les vostres energies, un repte. Quinzenalment, us plantejarem una aventura clàssica (la setmana vinent ho farem extensiu a tots els nostres alumnes). Haureu de donar-li resposta. I com que féieu referència a no sé què de pujar-vos les notes, el premi consistirà en això mateix: una nota positiva al vostre expedient (en les assignatures que impartim nosaltres, eh?): per aquells alumnes que encara no tenen l'honor (XD) de rebre-les, el premi serà la satisfacció de veure ací publicades les seues respostes.

Atenció, pregunta:

  • Què era el "garum"?
  • Com es feia?
  • Com el faries actualment?
  • Haureu d'afegir les fonts consultades

Termini de presentació: 10 de març de 2006

Com presentar-ho? Enviant un comentari a aquesta secció (Activitats del Departament). Enviant mitjançant el formulari de la nostra web. Presentant-ho al Departament de Llatí els dilluns a 6ª hora o els divendres a 5ª

Premis: Publicació al bloc del Departament, a aquesta mateixa secció (per a alumnes que donen les nostres assignatures i per als qui no). Consideració positiva per a la nota final de trimestre, en qualitat de treball.

Ànim i participeu!!!