dissabte, 8 d’abril del 2006

Ludi Saguntini

  En una primera valoració de l'excursió, no puc començar sense agrair als organitzadors els esforços que tots els anys realitzen per tal de portar a terme aquest acostament a la jovenalla de tot el relacionat amb la Cultura Clàssica. Tot i els xicotets entrebancs i ensurts imprevistos (impossibilitat de veure en acció els "oliosos" -és una broma interna, jiji-, no poder inscriure's en la ludoteca mitològica -Enrique, el proper any tindrem preferència, oi?-, contemplar i sentir malament l'excel·lent interpretació de Lisístrata -Prósopon, podrem ocupar algun any la cavea VIPS, please?- i eixes gotetes d'aigua que a punt van estar de suspendre l'obra de teatre i que encara són motiu de "xoteo" -Sergi, la gorra, Sergi, vols broncejador?...), tot i això, repetesc, crec que l'experiència no ha estat gens malament.

  Mentre recopile les fotos dels alumnes, podeu anar obrint boca amb les que ja han penjat els organitzadors i les de Blai:

Culturaclasica.net

Blai

  A més, podeu deixar ací els suggeriments, queixes, crítiques (agrairia que foren constructives) i opinions, per tal de poder millorar altres eixides.

 Això sí, amiguets de 3r, com no canvieu radicalment d'actitud, crec que alguns tindreu vedat el dret a excursió durant molt, molt de temps: Jordi, Mohamed, Adrián, Diego: les bromes repetides en excés només produeixen la sensació de que qui les fa està, com a mínim, babau: tant els actors com la resta d'espectadors es mereixen un respecte del que vau demostrar caréixer. La sort que vau tindre és que des d'on jo estava no us sentia. A la resta d'excursionistes, no patiu: per a altre any ja sé que preferim pagar una miqueta més abans de suportar uns elements, que, com deia "in vino veritas", només estarien a gust treballant com a "subulci" (amb tot el respecte que em mereixen els "subulci").

Valete, cari!