dimecres, 3 de maig del 2006

Mitologia i creació

  Estrenem aquesta categoria per comentar activitats i/o notícies que puguen quedar fora de les anunciades a la secció "Antiquitatis nuntii", per ser més locals o per venir d'entitats que a voltes no hi apareixen. També farem algun comentari de les que isquen en l'esmentada secció.

 Des de la revista Auriga ens anuncien la celebració d'una interessant exposició (videte al costat), amb nombroses activitats paral·leles: audicions comentades (Les músiques d'Orfeu, Músiques Apol·línies, Músiques Dionisíaques...), projecció de Medea, de Passolini, teatre (Antígones), visites i tallers (del 10 de maig al 23 de juliol): dinamitzades, comentades, familiars... Tallers de narracions i jocs teatrals...

Informació i inscripcions: Centre Social i Cultural, Blondel, 3, Lleida, 973 26 23 26. O a www.lacaixa.es.

 Així mateix, ens comuniquen que ja s'han convocat els premis Auriga 2006 (Premi Didàscalia, d'experiències docents; Premi Núria Tudela i Penya, per a estudiants). Més informació: auriga@cac-acc.org. Informació sobre els guardonats d'enguany a la pròpia revista. L'acte de lliurament es portarà a terme l'11 de maig a les 18,00 al Centre Cívic de Premià de Mar i la Dra. Francesca Mestre, del Departament de Grec de la Universitat de Barcelona, farà una digressió titulada "Quan els grecs anaven al teatre".


D'altra banda, les excavacions a Son Fred, a Sencelles, deixen al descobert un talaiot circular.


[Nota: quina de les quatre fonts utilitzades us sembla millor?]