diumenge, 12 de desembre del 2010

VENUS

Venus és una deessa romana principalment associada amb l'amor i la bellesa, amplament, encara que no completament, equivalent a la bella grega Afrodita.

Va ser importantment reverenciada a les religions politeistes i mitologies de les cultures clàssiques. En un principi era la deesa de la primavera, i com que la cultura romana tenia com costum el de annexionar-se altres déus d'altres cultures. Es va identificar amb la deesa grega Afrodita (deesa de la bellesa i de l'amor esposa de Mart i mare de Enees).La Venus romana era filla de Júpiter i de Dionea. Venus va néixer de l'escuma del mar al caure els membres mutilats de Urà, per aquest motiu era reverenciada pels pescadors i els homes del mar. Venus es va casar amb Vulcà (Déu del foc) que no era físicament gaire ben plantat. Venus verdaderament estimava a Mart (Déu de la guerra) i de la seves relacions va nèixer Cupido se`l sol representar com un nen amb ales, un arc i unes fletxes una d'or i una altra de plom, la d'or servia per fer sortir l'amor i la de plom feia sortir l'odi.

Per tot açò crec que al puticlub Venus li han posat aquest nom, perque era la deesa de l'amor i un club com aquest esta mol relacionat amb l'amor.

3 comentaris:

Joan ha dit...

si, sobretot amor. jajajajaja

Joan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
sergi ha dit...

Sergi, ja te val: agafar l'article de la wikipedia i copiar-lo tal qual també ho sé fer jo mateix, tio.
Evidentment, sí, el nom del club de les dones que et parlen de tu i fumen està relacionada amb la deessa.